FREDDY MOREIRA staat Stage Urban!

Wederom won deze man onlangs de Nightlife Award voor meest geboekte DJ en hoe kan het ook anders... Met zijn hete Caribbean dancehall en eclectische sounds gaat keer op keer iedere zaal die Freddy Moreira invade volledig op z’n kop! Freddy Moreira gaat er voor zorgen dat de Urban Stage op EXIT 2019 next level wordt!

Lees meer »

DJ JEAN laat zijn beste dj-set horen!

DJ JEAN is zaterdag 28 december te vinden in onze Main area! Deze area is helemaal tot de nok toe gevuld met de lekkerste house en vette 80's en 90's muziek! Nodig al je vrienden uit en zorg dat jij erbij bent! 

Lees meer »

MARCO V is in the house!

Lang stond hij aan de grenzen van verschillende sub genres van de dance. Door elementen uit techno, trance, house en progressive samen te brengen, heeft Marco V zijn weergaloze sound gecreëerd.

Lees meer »

MATTN nummer 51 van de wereld!

Afgelopen zaterdag - 19 oktober 2019 - was het weer zover, het lijstje met de honderd DJ’s die de meeste stemmen hebben ontvangen is weer bekend. We hebben het natuurlijk over de DJ Mag Top 100! 

Lees meer »

Line-up EXIT 2019 bekend!

Vrijdag 11 oktober is onze Line-up online gegaan en is EXIT 2019 helemaal losgegaan op Social Media! Binnen een dag zijn onze Super Early Bird kaarten voor 70% uitverkocht! Als organisatie zijn wij enorm blij dat iedereen zo enthousiast is over onze line-up!!

Lees meer »

Super Early Bird is gestart!

Op donderdag 26 september is de Super Early Bird gestart. Er zijn nog geen dj's bekend gemaakt, maar de organisatie heeft nu al laten weten dat de line-up grandioos zal zijn. Alle drie de zalen worden van begin tot eind gevuld met de beste dj's en acts! Wacht niet te lang met bestellen van je tickets, want de Super Early Bird gaat 100% uitverkocht!

Lees meer »

Insight & DanceVilla slaan de handen ineen!

Party organisatoren Insight & DanceVilla gaan een bijzondere samenwerking aan! Samen organiseren ze op zaterdag 28 december 2019 een groot indoor festival in de Maaspoort Hallen te 's-Hertogenbosch. Met maar liefst 3 area's is er plek voor ruim 3.500 partymensen. 

Lees meer »