Insight & DanceVilla slaan de handen ineen!

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 15:01

Party organisatoren Insight & DanceVilla gaan een bijzondere samenwerking aan! Samen organiseren ze op zaterdag 28 december 2019 een groot indoor festival in de Maaspoort Hallen te 's-Hertogenbosch. Met maar liefst 3 area's is er plek voor ruim 3.500 partymensen. 

Er zal een MainStage zijn, die in het teken staat van House-muziek. In de Main zijn tevens twee V.I.P. decks gemaakt. op de pagina TICKETS wordt haarfijn uitgelegd hoe de V.I.P. in elkaar steekt.

Ook is er een Urban zaal die enorm zal uitpakken in entertainment en ook voor de liefhebbers van Hardere Stylen/Classics is er een prachtige zaal met een subliem geluid!! Aan niks zal het u ontbreken. 

Bij binnenkomst is een winterplein ingericht waar bezoekers kunnen zitten, eten en ook is er een rookarea. Er zullen diverse foodtrucks staan en je komt op het Winterplein helemaal in de stemming om weer verder te feesten!

Line-up

Van onze line-up gaat iedereen kippenvel krijgen!!!! Stay tuned!!! Deze gaan wij binnenkort bekend maken.

Kaartverkoop is gestart

Vanaf donderdag 26 september 2019 zal de kaartverkoop van start gaan. Er zal een beperkte hoeveelheid Super Early Bird Tickets de verkoop in gaan. Geniet van je voordeel zo lang dit mogelijk is!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Daisy
3 jaar geleden

Super gaaf! Nu al zin in jaaaa

Lotte Berends
3 jaar geleden

100% aanwezig! Eindelijk een ‘goei’ feestje in Brabant

Nick
3 jaar geleden

dit wordt er weer eentje voor in de boeken. knallen!!!

Danique
3 jaar geleden

Succes lieve geweldige organisatie! Wij zijn erbij liefs Daantje

Sabine Lanaken
3 jaar geleden

Wanneer is de line-up te zien? xxxxx