LA FUENTE MainStage op EXIT

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 om 16:01

De Eindhovense DJ La Fuente heeft een hectisch festivalseizoen achter de rug! Er was bijna geen festival in 2019 op te noemen waar hij niet stond! 

Met soms wel 9 festivals in 1 weekend!

"En dat is negen keer 200 procent geven, want je moet in zo’n weekend met allerlei facetten rekening houden. 

Je hebt grote en kleinere festivals. Bij de een is het 18+, bij de andere 25+. 

Dus overal draai ik andere setjes met een andere vibe. Het zou het makkelijkst zijn om voor zo’n weekend één set voor te bereiden die ik negen keer kan spelen. Maar zo werkt het bij mij niet. Ik doe negen keer iets anders. Ik wil weten wát het festival wil, wie er nog meer draaien, waar sta ik in de line-up, wie er vóór mij staat en wie ná mij. En wat draaien die dan? 

Ben ik headliner, dan kan ik wat populairder draaien. Dat soort dingen zijn voor mij heel belangrijk om op voorhand te weten.”

 

En dus zal hij zaterdag 28 december op EXIT zeker een populaire set laten horen! MainStage staat hij op EXIT2019! Hij is een van onze headliners en wij kunnen niet wachten hem te horen! 

Wil jij ook alvast in de stemming komen?


«   »