MARCO V is in the house!

Gepubliceerd op 6 november 2019 om 20:24

Lang stond hij aan de grenzen van verschillende sub genres van de dance. Door elementen uit techno, trance, house en progressive samen te brengen, heeft Marco V zijn weergaloze sound gecreëerd.

Hij begon op een leeftijd van 17 jaar bij de befaamde DansSalon in Eindhoven. Als snel draaide Marco voor het grote publiek, één daarvan was Innercity,

Nederlands eerste grote indoor event van ID&T, waar hij nog regelmatig voor draait. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, dat onder Southside Spinners werd uitgebracht, leverde een grote internationale club hit op.

Deze track en later ook ‘Simulated’ en ‘Godd’ zijn een inspiratie geweest voor de DJ/producers van nu zoals Fedde le Grand, Sander van Doorn en Hardwell.

MARCO V op EXIT 2019

Daarnaast zijn de meer recente nummers van Marco V ook niet onopgemerkt gebleven. Ook heeft Marco V nieuwe versies gemaakt van de muziek van verschillende wereldsterren, zoals Madonna, Nicole Scherzinger, 50 Cent, James Blunt en Galantis. 

 

Zijn festival lijst is indrukwekkend. Mysteryland, Tomorrowland, Global Gathering, Sensation, Creamfields, Ultra Music Festival Miami, Dance Valley en Kazantip staan allemaal op zijn festival lijst.

De altijd vernieuwende Marco V streeft ernaar om zijn sound naar een nieuw level te brengen. Klik hier voor de foto's van Marco V. Dankzij zijn vermogen om grenzen te verleggen en zijn baanbrekend imago is Marco V voor altijd gevestigd in de scene.


«   »